Utkvittering av inpasseringskort

Publicerad fredag, 30 maj 2014

Utkvittering av inpasseringskort

Hej medlemmar!

Tiden har kommit för att kvittera ut era inpasseringskort och nya garagedosor. Den 23:e juni kommer vi att byta låscylindrarna till entrédörrarna, garageingångarna, förråden samt stänga av den gamla radioläsaren till garageinfarten. Samma dag kommer inpasseringskoden att stängas av. Det betyder att ni Måste ha era inpasseringskort från och med den 23:e juni, annars kommer ni inte att komma in i huset (era nycklar kommer inte att fungera).

Inpasseringskorten kvitteras ut hos Aren Gharibashvily, Midsommargränd 4 (vån 4) vid följande tider:

Fredag 30:e maj, kl 16-20
Måndag 2:a juni kl 18-20
Måndag 9:e juni, kl 18-20
Torsdag 12:e juni, kl 18-20
Söndag 15:e juni, kl 12-13

Passar inte tiderna eller om det skulle finnas några andra hinder/frågor hör ni av er till aren@midsommarbuketten.se alternativt 0705593434.

Observera att det endast är registrerad lägenhetsinnehavare med giltig svensk ID som kan kvittera ut inpasseringskorten.

Varje lägenhet får 3 stycken inpasseringskort, önskas fler så kan ni köpa extrakort för 100 kr st (obs, endast kontanter tas emot). Testa era inpasseringskort och garagedosor i god tid innan så att ni är säkra på att dom fungerar!

Hälsningar
Styrelsen

 

468 ad