Porttelefonerna är i drift

Publicerad tisdag, 24 juni 2014

Porttelefonerna är i drift

Hej alla!

Nu är alla porttelefoner i drift (förutom den på 65E som åtgärdas senare i veckan). Något försenat, senare denna vecka, kommer portkoden (inte på innergårdsdörrarna) stängas av och cylindrarna bytas ut.

porttelefonSå här gör era besökare

Genom att trycka på knapparna under pilsymbolerna kan man bläddra sig fram till den lägenhetsinnehavare man söker. När rätt person är markerad trycker man på OK/RING.

Så här gör du

När det kommer ett samtal från porten ringer din telefon som vanligt. Om du har nummerpresentation kan du se varifrån samtalet kommer. Annars är det ingenting som indikerar att det är ett samtal från porten. Det framgår istället av samtalet. Efter att ha talat med besökaren bestämmer du om du vill låsa upp porten eller inte.

För att låsa upp porten

Vill du låsa upp porten trycker du 5 på telefonen innan du lägger på luren. Vill du däremot inte låsa upp lägger du bara på luren utan att trycka på någon siffra. Om samtal från porttelefonerna inte avslutas inom 60 sekunder så sker detta automatiskt.

Telefonnummer

Finns inte ert namn med i listan i portelefonen vid er port? Maila (aren@midsommarbuketten.se) ert telefonnummer och lägenhetsnummer (det numret med en bokstav, ex 2G42).

Dubbla telefonnummer

Vi har ändrat oss gällande dubbla telefonnummer. Ni som inte har fått båda era nummer registrerade kan även ni maila till aren@midsommarbuketten.se, ange nummer+namn samt lägenhetsnummer (det numret med en bokstav, ex 2G42).

Fler garagedosor

Flera har haft önskemål om att ha flera garagedosor. Vi har nu köpt in fler dosor och det finns möjlighet att ha 2 dosor per garageplats, observera att det är en deposition på 500 kr per garagedosa. Är ni intresserade så mailar ni aren@midsommarbuketten.se garageplatsnummer och lägenhetsnummer (det numret med en bokstav, ex 2G42). Depositionen kommer ni att få betala via lägenhetsavin och återfås endast om en hel och fungerande garagedosa återlämnas.

Post

Posten, Bring Citymail och Pressens Morgontjänst är informerade och har fått inpasseringskort.

Behörigheter

Ni har från och med idag behörighet att öppna alla huvudentrédörrar, er egen garagedörr samt eventuell förrådsdörr.

Ha en skön sommar nu!

Hälsningar
Styrelsen

468 ad