Kvartalsinfo Q2 – 2016

Publicerad onsdag, 27 april 2016

Kvartalsinfo Q2 – 2016

Hej,

Nu närmar det sig årets vårstäd som kommer ske lördag 14:e maj mellan kl 10-13. Vi samlas kl 10:00 på innergården och fördelar ut uppgifter, sedan avslutar vi städningen med att grilla tillsammans, styrelsen köper in korv med bröd till alla. Vi kommer se till att det finns redskap för de olika sysslorna men ni som har sekatörer, ogrässpadar, fönsterskrapor får gärna ta med dessa så har vi lite fler. Hoppas så många som möjligt kan och vill vara med, förra året var vi ett stort gäng och det var riktigt trevligt att träffa så många grannar!

Poolrenoveringen går som planerat och till vår vårstädning ska allt vara klart så vi kan fixa runt poolen. Sedan blir det badpremiär 28:e maj. På vår facebooksida (Midsommarbuketten) kan ni se bilder från renoveringen. Välj gärna att följa gruppen så kan du se när något händer i föreningen.

Vi har även beslutat att lägga trall på fyrkanten mellan rampen och trappan till poolen, detta har påbörjats och kommer vara klart i god tid tills poolens öppnande. Vi har även köpt in möbler som ställs på trallen för alla att använda.

En sak för alla lägenhetsinnehavare att tänka på: gallret som sitter på elementen i lägenheterna får absolut inte plockas loss, då ramlar elementen ner. Bra att tänka på när ni städar.

Nu när grillsäsongen drar igång är det viktigt att alla unviker kolgrillar på balkonger/innergården då det är förbjudet att använda dessa i föreningen. Gasol och elgrillar däremot är helt ok.

Vi vill återigen påminna om att all andrahandsuthyrning (vilket innebär all uthyrning av er lägenhet) måste ansökas om i god tid till styrelsen, oavsett om det så handlar om ett dygn eller upp mot ett års tid. Ingen andrahandsuthyrning är ok innan ett godkännande av styrelsen.

En annan punkt som förhoppningsvis inte kommer behövas särskilt ofta är att om hyran inte betalas i tid kommer lägenhetsinnehavaren få en betalningspåminnelse, något som orsakar föreningen en kostnad. Denna kostnad kommer framåt läggas på berörd lägenhetsinnehavare.

Poolinvigning/sommarfest

Sist men absolut inte minst: vi kommer ha poolinvigning/sommarfest lördag 28:e maj kl 15:00 på innergården för alla medlemmar i föreningen. Styrelsen kommer grilla hamburgare till alla och vi kommer även köpa in vin och öl för den som vill ha. Ni behöver inte anmäla intresse men vi hoppas så många som möjligt vill och kan komma.

Mvh
Styrelsen BRF Midsommarbuketten

468 ad