Gällande kölistor

Publicerad onsdag, 28 september 2016

Gällande kölistor

Hej,

Styrelsen har tagit över all hantering av kölistorna för garage, p-platser utomhus och förråd från SBC. I och med det vill vi städa kölistorna och se till så att dom är uppdaterade och korrekta. Syftet är att bringa ordning och reda samt att se till så att hela vårt hyresbestånd är uthyrt i så stor utsträckning som möjligt.

Alla som enligt anteckningarna från SBC står i någon kö har fått ett separat mail gällande respektive kö. För att säkerställa att anteckningarna som vi övertagit från SBC stämmer vill att ni som inte fått mail, men vet att ni ställt er i kö, hör av er till aren@midsommarbuketten.se senast 10:e oktober.

Alla frågor gällande köerna hanteras från och med nu av styrelsen, vid frågor kontaktas Aren Gharibashvily aren@midsommarbuketten.se alternativt via kontakt@midsommarbuketten.se.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor,

Hälsningar
Styrelsen Brf Midsommarbuketten

468 ad