Kvartalsinfo – Q1 2014

Publicerad måndag, 20 januari 2014

Kvartalsinfo – Q1 2014

Hej medlemmar,

Midsommarbukettens styrelse kommer i år börja med att skicka ut kvartalsmail till alla medlemmar som lämnat sina mailadresser till oss, där vi kommer berätta vad som händer i föreningen och vad som planeras framöver. Hör av er med mailadress till kontakt@midsommarbuketten.se om ni önskar utskick och ej tidigare angett er mailadress.

Vi vill börja med att presentera den nya styrelsen för året;

Tina Jonsson, ekonomi och löpande avtal
Lasse Jonsson, ordförande och teknisk förvaltning
Saba Tedla, övrigt
Erik Nihlen, ekonomi
Aren Gharibashvily, vice ordförande
Oscar Bergqvist, övrigt
LindaLennartsson, sekreterare och kommunikation/hemsida

Vi har en uppdaterad hemsida, www.midsommarbuketten.se där vi försökt göra information om vår förening lättillgänglig, håll gärna koll där på vad som händer och när ni har frågor. Mycket info går att hitta där. Hittar ni inte vad ni söker är ni välkomna att maila era frågor till styrelsen på kontakt@midsommarbuketten.se, vi svarar inom 5 dagar. Vi har även en facebooksida, sök efter midsommarbuketten så hittar ni den. Detta är ett forum för alla oss medlemmar att diskutera ämnen och komma i kontakt med varandra.

I slutet av 2013 stängde vi grovsoprummet som byggdes om till förråd och vi hänvisar nu alla grovsopor till inlämningen på Tellusborgsvägen. Vi planerar ta in en container vid ett tillfälle under våren där man kan slänga större saker. Vi vill även berömma alla medlemmar som skött det befintliga soprummet för hushållssopor mycket bra.

Under hösten sågs samtliga cykelförråd över och krokar m.m. sattes upp för att ta tillvara på ytan på bästa möjliga sätt. Det är fortfarande en öppen punkt om cykelförvaring i garaget/utomhus och vi återkommer när vi har beslut här, men det är vårt mål att alla våra cyklar ska få plats på ett bra sätt.

Vi har även gjort en översyn av föreningens elförbrukning och dragit ner på ljus i garage och trapphus så att det ska släckas då ingen är där, detta för att spara pengar.

Vi vill även passa på att informera alla som planerar hyra ut sin lägenhet i andra hand att ni måste maila/skicka er ansökan till oss i god tid, info kring detta finns på hemsidan. Vi har styrelsemöte ca en gång i månaden och det är endast under dessa möten som ansökningarna behandlas.

Under våren 2014 kommer vi byta bredbandsleverantör till Comhem, mer info kommer kring detta. Vi håller på att se över dagens låssystem, för att förhoppningsvis byta till ett säkrare system under 2014, något som ska hjälpa mot framtida inbrott.

Fram tills nästa utskick ber vi er hålla koll på vår hemsida för ny info.

Med vänlig hälsning,

Styrelsen BRF midsommarbuketten

468 ad