Övergången till ComHem närmar sig…

Publicerad onsdag, 29 januari 2014

Övergången till ComHem närmar sig…

Hej alla medlemmar!

Den efterlängtade övergången till ComHem närmar sig och vi börjar få fler och fler frågor. Vi har nu kommit överens med Telia och ComHem om ett datum, övergången kommer att ske den 31:a mars.  För att göra det enklare för er att ta del av information och för att få snabba svar på era frågor så har vi skapat en ny informationssida här på hemsidan, sidan kommer att uppdateras kontinuerligt. Saknar ni svar på era frågor så är ni välkomna att maila dessa till oss på kontakt@midsommarbuketten.se.

Länk till informationssidan hittar ni i menyn högst upp till höger, kallad ComHem, det går även bra att klicka på denna LÄNK.

Några av oss från styrelsen kommer att ställa upp och hjälpa er som önskar med själva bytet av boxar i era lägenheter, mer info om detta kommer i mars.

Med hopp om en problemfri övergång,
Styrelsen

468 ad