Viktig info gällande övergången till ComHem!

Publicerad fredag, 28 februari 2014

Viktig info gällande övergången till ComHem!

Hej alla medlemmar!

ComHem har meddelat att alla medlemmar i föreningen måste själva ringa dom (90222) och ansluta sig till vårt kollektiva avtal. Styrelsen har försökt att få ComHem att gå med på att låta styrelsen ta hand om detta. Tyvärr så funkar inte det rent tekniskt för ComHem varför det är väldigt viktigt att varje medlem ringer ComHem och anmäler sig till vårt kollektiva avtal. Ring ComHem så fort som möjligt (90222) men senast en vecka innan övergången den 31:a mars (ju tidigare desto bättre), detta för att ComHem ska hinna skicka boxarna till er.

Om ni inte ringer ComHem i tid riskerar ni att stå utan bredband, TV och IP-telefoni från och med 31:a mars. Det betyder alltså att ni inte kommer att kunna använda er utav ComHems tjänster om ni inte anmäler er som kund hos ComHem.

Observera att ni kommer att få betala ComHem-avgiften om 145 kr per månad via lägenheternas avgiftsavier oavsett om ni anmäler er till ComHem eller inte. Ni ska alltså inte få några fakturor direkt från ComHem som avser dom tjänster och hårdvara som ingår i det kollektiva avtalet, det regleras istället via lägenheternas avgiftsavier.

Fler frågor och svar hittar ni HÄR.

På måndag den 3:e mars (kl 19) har ni möjlighet att träffa en säljare från ComHem, då kan ni ansluta er till det kollektiva avtalet samt teckna er för ytterligare tjänster om så önskas. Föreningen bjuder på lite fika i samband med besöket! Passa på och träffa delar av styrelsen och ställ era frågor.

Plats: Café Smörgåshuset/Bakom hörnet, Midsommarvägen 45
Datum: Måndag 3/3
Tid: från klockan 19.00

Välkomna!

Hälsningar
Styrelsen

468 ad