Vi tar det lugnt!

Publicerad tisdag, 08 april 2014

Vi tar det lugnt!

Hej alla! 🙂

Som ni ser så pågår arbetet med installation av nya passagesystemet för fullt, ursäkta röran och stöket! Vi vill bara säga att även fast nya systemet kommer upp fortare än tänkt så kommer vi inte att forcera övergången. Nycklarna, garagedosorna och våra nuvarande koder kommer att fungera in i det sista.

taggar

Vi kommer att dela ut inpasseringskorten och nya garagedosorna i god tid innan dagen då cylindrarna ska bytas. Exakt tidsplan och hur och när inpasseringskort/nya garagedosor kan kvitteras ut återkommer vi till efter vårt kommande styrelsemöte. Ska ni vara bortresta längre än 2 veckor så kan det vara en god idé att meddela oss på vår mail.

Ni behöver inte oroa er för att det tjuter när ni öppnar dörrar, detta beror på att ni i dagsläget öppnar dörrarna utan inpasseringskort. Passagerna registreras då som ogiltiga och genererar larm. Larmen är i dagsläget inte knutna till någon larmtjänst så ni behöver inte oroa er.

Det är fortfarande Många som inte har anmält telefonnummer för porttelefonerna. Gör det med formuläret längre ned (ett nummer per lägenhet).

Mer info om detaljerna kommer alltså inom kort. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!

Hälsningar
Styrelsen

PS. Vi kommer självklart att snygga till väggarna där färgen förstörts. DS.

Insamling av telefonnummer

[contact-form-7 id=”376″ title=”Insamling telefonnummer ASSA ARX”]

468 ad