Kvartalsinfo Q2 – 2015

Publicerad fredag, 22 maj 2015

Kvartalsinfo Q2 – 2015

Hej Medlemmar i BRF Midsommarbuketten,

Först vill vi passa på att tacka alla som var med på vårstädningen 9:e maj, det blev riktigt bra vilket gör att vi framöver kommer ha vår och höststädning årligen.

Nu närmar sig poolsäsongen, lördag den 30:e maj kommer den att öppnas. Vi kommer i samband med detta, lördag 30:e maj kl 13:00, ha grillning på innergården för att fira sommaren. Föreningen kommer bjuda på hamburgare så får alla ta med sig vad man vill dricka själva. För att kunna köpa tillräckligt med mat behöver vi veta om ni tänker närvara. Skicka ett mail till kontakt@midsommarbuketten.se om ni kommer vara med på grillningen, vi behöver ert svar senast måndag 25:e maj.

Sedan förra året har styrelsen börjat sköta gräsklippningen på innergården, om några medlemmar vill hjälpa till och klippa gräsmattan någon gång i vår/sommar får ni gärna kontakta Erik Nihlen på tel 0727095401 i styrelsen som ansvarar för detta.

Info gällande dörrlarm: när dörrlarmen i portarna börjar tjuta har ni 60 sekunder på er att stänga dörren innan larm skickas vidare till styrelsen. Behöver ni någon gång ställa upp porten (ex vid flytt), meddela styrelsen. Använd inte nödvredet vid utpassage, då skickas larm vidare till styrelsen direkt. Touchpanelen vid sidan av dörren ska användas vid utpassage.

Nu när sommarsäsongen startar vill vi uppmärksamma alla på att;

  • Inte lämna poolgrinden öppen
  • Inte använda hårda fotbollar på innergården, detta för att undvika skador på glas

Vi vill också uppmärksamma alla att inga husdjur får vistas på innergården, endast på era balkonger/uteplatser.

För ett tag sedan skickades en fråga ut till alla medlemmar om kameraövervakning i garaget för att minska risken för framtida inbrott då vi haft en del inbrott den senaste tiden. Majoriteten av medlemmarna röstade för att införa kamerabevakning. Styrelsen har beslutat att införa detta, vilket kommer ske inom den närmsta tiden. Bildmaterialet kommer lämnas över till polisen vid misstänkt brottslighet. Om ni har frågor angående detta, hör av er till styrelsen.

Mvh
Styrelsen BRF Midsommarbuketten

468 ad