Kvartalsinfo – Q2 2014

Publicerad måndag, 02 juni 2014

Kvartalsinfo – Q2 2014

Hej,

Nedan följer lite info om vad som händer i vår förening nu och en tid framöver.

Häromdagen fick ni alla info om det nya låssystemet som kommer tas i bruk den 23:e juni, se till att ni hämtar ut era brickor i tid och har ni fler funderingar så finns info på hemsidan.

Vi kommer ha en cykelrensning nu i juni, där alla cyklar redan nu har märkts upp och sedan får man ta bort lappen på sin cykel, på så sätt kan vi få rensat bort cyklar som inte längre har någon ägare. Dessa cyklas kommer ställas i buren i garaget några veckor, ifall det är så att man mot all förmodan missat att märka av sin cykel. Förhoppningsvis ska detta hjälpa till att skapa lite plats i förråden.

Vattenmätare installerades i samtliga lägenheter under vintern, och från 1:e april 2014 kommer respektive lägenhet betala för det varmvatten som förbrukas. Detta kommer faktureras som en separat post på hyresavin, med start på oktoberavin. Det innebär att ni första gången får förbrukning för en lite längre period, sedan kommer det bli per kvartal. Vi gjorde en avgiftssänkning från 1:e april, då detta flyttades ut från föreningens kostnader. Vi kommer följa upp hur vattenförbrukningskostnaden och avgiftssänkningen följs åt.

Håll gärna koll på hemsidan framöver för att se vad som händer i vår förening.

Med vänlig hälsning
Styrelsen

468 ad