Fasadrenovering

Publicerad torsdag, 12 maj 2016

Fasadrenovering

Hej,

Som många av er känner till så har vi haft problem med vår fasad ända sedan huset stod klart. Styrelsen har lyckats få SSM att åtgärda fasaden flera gånger, men tyvärr har det inte hjälpt. Nu ska SSM göra ett nytt försök med en ny metod som vi hoppas funkar bättre, även denna gång behöver inte föreningen betala. För den som är intresserad kan man kolla på grannföreningens fasad (byggt samtidigt som vårt hus av SSM), där har dom inte gjort något med fasaden sedan huset stod klart.

Arbetet med fasaden påbörjas på utsidan vid Midsommargränd 2 och fortsätter längs hela husets yttre fasad. När det är klart är det dags för fasaden på innergården. Alla med uteplatser på BV och plan 1 kommer att bli påverkade under renoveringen.

Renoveringen startar tisdagen den 17:e maj och beräknas ta 2 månader. All arbete kommer att ske mån-fre 7-16.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss,

Hälsningar
Styrelsen

468 ad