Kvartalsinfo Q1 – 2017

Publicerad fredag, 13 januari 2017

Kvartalsinfo Q1 – 2017

Hej medlemmar,

Nu är det nytt år och nedan följer lite information om vad som har hänt och som planeras i vår förening framöver.

Det har skett lite förändringar bland styrelsen och suppleanter tills i år. Ny styrelseledamot är Majhed Qamhawi och övriga är 6 personer är samma som förra året (Linda Lennell, Aren Garbashvily, Oscar Bergqvist, Lasse Jonsson, Tina Jonsson, Erik Nihlen). Ni hittar kontaktuppgifter till styrelsen på vår hemsida www.midsommarbuketten.se.

Vi har tagit bort möjligheten att öppna garageporten på annat sätt än med dosan man erhåller när man har garageplats. Detta för att minska stöldrisken genom att saker kan forslas ut genom garageporten utan att man har tillgång till en dosa. Dock går det fortfarande att manuellt ”veva” upp garageporten om det är absolut nödvändigt, tex om porten gått sönder och man måste ut genom garaget. Behöver ni fler dosor kan ni erhålla dessa, mot en deposition. Kontakta styrelsen i så fall.
För övrigt vill vi påminna alla medlemmar som har garageplats att endast använda denna för fordon, detta för att minska brandrisken.

På årsstämman i november kollade styrelsen huruvida det fanns intresse av att vi ser över möjligheterna för ett kollektivt avtal för el. Vi fick ok på att undersöka detta och det kommer vi arbeta vidare med nu under våren. Om vi hittar något alternativ som verkar intressant för samtliga medlemmar i föreningen kommer vi kalla till extrastämma för ett beslut om att teckna detta.

Vi kommer också undersöka vad det innebär rent praktiskt samt kostnadsmässigt med elladdstolpar i garaget, för att möjliggöra för elbilar.

Nu när det är vinter o snö, tänk på att säkerställa att alla portar och dörrar stängs, det hamnar lätt grus emellan. Vi får kontinuerligt information om vad som händer i området med inbrott m.m. och vid några inbrott i Midsommarkransen har man använt tejp för att porten ej ska gå i lås. Det kan vara bra för oss alla att vara lite uppmärksamma på detta.

Mvh
Styrelsen BRF Midsommarbuketten

468 ad